صينيه البطاطس بالفراخ من الشيف ايمن العطار
المكونات
1 فرخه وزن 1200 او اكتر مقطعه على 8 بالعظم او 4
4 حبه بطاطس متوسطه الحجم ترنشات او مكعبات
1 حبه فلفل رومى
1 حبه طماطم كبيره
1 كوب مايه
1 معلقه كبيره زبده
2 بصله ترنشات
1 معلقه زعتر ومعاهم بصله مبشوره وحبه طماطم مبشوره مع
1 معلقه معجون صلصه
ملح وفلفل اسود
ورق لوره وحبهان
1 معلقه كزبره ناشفه
1 ربطه كزبره مفرومه
الطريقه
بعد غسيل الفراخ كويس اوى هتبلها بالملح والفلفل والزعتر كويس والبصل والطماطم المبشوره وبعدين هركن الفراخ على جنب تتشرب من التتبيله دى كويس وهقطع البطاطس ترنشات هى والفلفل والبصل والطماطم وبعدين هتبلهم بالملح والفلفل والكزبره كويس وبعدين فى صينيه كبيره هرص البطاطس مع الفلفل والبصل والطماطم وهرص الفراخ عليهم وهضيف ورق اللوره والحبهان والكزبره الخضره المفرومه وهحط بعد كده معلقه الزبده على الفراخ من فوق وهضيف كوب المايه وبعدين هغطى الصينيه بالسلفر وادخلها الفرن على درجه 170 لمده ساعه بظبط
وبعد ساعه الا ربع هشيل السلفر من عليها واسيبها ربع ساعه تانيه عشان تاخد وش وتحمر وبالهنا والشفا الشيف ايمن العطار